79% OFF

Apakah Itu VPN Untuk Windows? Memperkenalkan VPN Percuma Terbaik Untuk Windows [2021]

Memperkenalkan VPN untuk Windows dan mempersembahkan VPN percuma terbaik untuk Windows untuk muat turun & digunakan. Dengan apa faedahnya digunakan.

Sejak dilancarkan pada tahun 1985, Microsoft Windows telah mendominasi sistem operasi komputer. Menurut data dari statistia.com, sekitar 77% peratus desktop/komputer riba telah memasang Microsoft Windows (termasuk varian). Dan sekarang, akan ada pengumuman untuk Microsoft Windows generasi berikutnya, pada 24 Jun 2021. Era baru Microsoft Windows akan bermula.

Sebaliknya, VPN, Rangkaian Peribadi Maya. Sebagai alat yang sangat penting untuk melindungi keselamatan anda ketika melayari internet, menarik perhatian merupakan sebahagian besar pengguna Microsoft Windows; sejak hari ini keselamatan dan kebocoran maklumat dalam talian dianggap sebagai masalah paling serius yang mengancam bukan sahaja pelayaran internet anda tetapi juga keselamatan harta benda & keselamatan peribadi anda. Semua orang mahu mencari VPN percuma untuk Windows hari ini.

VPN Terbaik Untuk WindowsOleh itu, untuk menikmati perkhidmatan internet yang selamat, percuma dan tanpa had, untuk mencari jalan & mencari VPN untuk Windows yang memenuhi persekitaran kerja/hiburan anda, ia telah jadi satu keutamaan yang sangat tinggi. Sekiranya anda belum jelas memahami apa itu VPN dan apa yang VPN dapat lakukan untuk anda, bahagian berikut akan memberikan pengenalan ringkas mengenai apa itu VPN (berfungsi pada Windows) & memberikan peluang untuk mendapatkan VPN secara percuma.

Bagaimanakah VPN berfungsi pada Windows?

Dengan menggunakan VPN untuk Windows, komunikasi anda dengan internet (termasuk input & output) akan dibungkus oleh berbilion & trilion pakej data. Biasanya, pakej data akan melalui server ISP anda (Penyedia Perkhidmatan Internet, seperti Verizon, ATT…), kemudian akan bersambung dengan orang lain di internet. Dengan menggunakan VPN, daripada mengirim data anda secara langsung ke server ISP, VPN akan menyulitkan data anda, termasuk mengubah beberapa maklumat penting untuk menutup data anda & merahsiakannya. Dan VPN akan mengarahkan semula sambungan anda melalui server peribadi VPN pilihan anda dan bukannya server ISP anda (kebanyakannya terbuka & terdedah). Dan data yang mengalir kembali akan melalui VPN juga.

VPN Terbaik Untuk Windows

Dalam lingkungan VPN untuk Windows, VPN ini akan mencipta terowong data peribadi & menghubungkan peranti anda ke internet dengan pakej data yang disultikan. Ia menjaga data anda dengan selamat dan memastikan tidak ada yang dapat mengakses maklumat peribadi anda & menjejaki lokasi anda, dll.

Apakah Manfaat Menggunakan VPN

VPN Terbaik Untuk Windows

  • Pemindahan data yang selamat

Untuk kebanyakan pengguna Windows, terutama bagi orang yang bekerja dari jauh & berkhidmat di institusi/agensi penting yang memerlukan keselamatan data kerja mereka. Dengan menggunakan VPN untuk Windows, dalam hal ini, fail & data penting anda akan disulitkan & dipindahkan melalui terowong yang selamat. Penggodam dan penipu akan disekat dan tidak mendapat kesempatan untuk mencuri data & maklumat anda ketika anda menggunakan VPN pada Windows.

  • Menyamar lokasi anda

Sebaik sahaja anda menggunakan VPN sebagai portal telekomunikasi internet, pada dasarnya ia akan berfungsi sebagai proksi rangkaian anda dan bukannya peranti fizikal anda. Oleh itu, lokasi demografi server VPN (yang mungkin berjarak ribuan batu dari anda) akan meliputi alamat fizikal sebenar anda sehingga lokasi sebenar anda tidak dapat ditentukan. Lebih 80% kredit penyalahgunaan, penipuan telefon, dan pencurian identiti disebabkan oleh kaedah kebocoran alamat & hubungan peribadi. 

  • Melanggar Batasan Wilayah

Banyak gergasi hiburan, seperti Disney & Hollywood, melaburkan berjuta-juta untuk melindungi harta intelek mereka. Untuk menyekat penerbitan kandungan di kawasan yang berlainan juga merupakan langkah untuk memecah rantai pasar salinan cetak rompak. Apatah lagi bahawa negara yang berbeza mempunyai penapisan dan dasar yang berbeza terhadap kandungan internet. Sebagai contoh, Netflix menawarkan hampir 4,000 judul filem yang tersedia untuk tontonan penduduk di A.S. Tetapi jika anda melancong di Itali, anda hanya akan mendapat akses kepada sekitar 2,500 judul walaupun anda menggunakan akaun Netflix A.S. Dalam keadaan itu, jika ada perkhidmatan VPN yang baik yang menawarkan perkhidmatan yang dapat membantu anda melanggar batas wilayah & mempercepat kelajuan rangkaian sehingga tidak akan ada waktu buffer ketika anda menonton video & filem penyeberangan wilayah di Netflix & Hulu, dll.

Adakah Terdapat VPN Stabil Percuma & Mudah Digunakan yang Menjamin Data Anda & Mengabaikan Had Wilayah?

Perkhidmatan VPN bukanlah sesuatu yang baru hari ini, dan VPN percuma untuk Windows PC bukan susah untuk dicari. Anda mungkin melihat ratusan & ribuan VPN untuk Windows yang berbeza untuk muat turun secara percuma di internet. Anda tidak boleh mengabaikannya kerana Iklan VPN untuk Windows yang percuma ada di mana-mana sahaja. Untuk majoriti pengguna, perkara yang sangat mereka bimbangkan mengenai VPN percuma adalah:

1. Sekiranya VPN stabil & berfungsi dengan baik.

2. Sekiranya caj VPN ini benar-benar setimpal dengan prestasinya.

3. Sekiranya VPN dapat merangkumi penggunaan harian saya & menawarkan ciri tambahan yang sesuai. Contohnya: adakah perkhidmatan VPN akan menyediakan talian yang dioptimumkan untuk Netflix/Hulu? Adakah VPN akan menyokong pecutan mudah alih?

4. Sekiranya terdapat caj tersembunyi dari perkhidmatan VPN tersebut. Sebagai contoh, bolehkah kita mencari VPN yang tidak akan meminta anda untuk bergabung dengan maklumat bank & kad kredit anda?

Seperti yang kami sebutkan, pelanggan memerlukan VPN percuma sebenar di Windows. Sekiranya pelanggan dapat menjalani percubaan percuma untuk perkhidmatan VPN, mereka akan memahami keperluan sebenar mereka (untuk perkhidmatan VPN) dengan lebih tepat, menurunkan kos pelaburan & mencegah kemungkinan kerugian ekonomi.

Tambahan pula, untuk ramai pengguna, sekiranya dibandingkan dengan perkhidmatan langganan $30 sebulan, mereka lebih suka menggunakan VPN yang lebih tangkas dan fleksibel. Seperti mengadakan mesyuarat dalam talian yang disulitkan, muat turun fail penting dari laman web yang disekat serantau. Sekiranya terdapat perisian VPN di platform Windows percuma sepenuhnya atau mudah alih dan siap digunakan pada bila-bila masa & tanpa meminta maklumat perbankan anda dan melanggan.

VPN Terbaik Untuk Windows

Sekiranya anda melihat keseluruhan pasaran VPN Windows, tidak akan ada kebetulan untuk mengetahui bahawa pada dasarnya tidak ada penyedia VPN arus perdana yang menawarkan perkhidmatan VPN "sebenar".

NordVPN, ExpressVPN, Speedify tidak menawarkan percubaan percuma untuk pengguna. Mereka hanya boleh mengakui "jaminan wang dikembalikan 30 hari".

Beberapa penyedia VPN, menyatakan bahawa mereka mempunyai percubaan percuma, tetapi memerlukan anda untuk melanggan perkhidmatan mereka secara bulanan atau tahunan(pembayaran akan dikenakan selepas tempoh percubaan).


Terdapat satu, iTop VPN. Dapat manfaat teknik profesional mereka dalam pengembangan perisian Windows, iTop VPN telah mempersembahkan pelbagai & fungsi yang menakjubkan. Ia dapat mencapai semua ciri yang boleh dilakukan oleh VPN lain, sementara itu untuk pesaing lain yang tidak dapat mereka lakukan. Dan yang paling penting, iTop VPN menawarkan tawaran besar apabila dibandingkan dengan VPN lain - Ini benar-benar percuma untuk digunakan dan tidak meminta gabungan kad kredit & memerlukan login PayPal.

Apakah yang boleh dilakukan oleh iTop VPN untuk anda?

VPN Terbaik Untuk Windows

  • Keselamatan data & perlindungan peribadi anda

Mari kita mulakan dengan penggunaan VPN percuma untuk Windows yang paling biasa. iTop VPN mengambil kesempatan untuk menyesuaikan standard keselamatan pada peringkat bank, yang bermaksud bahawa maklumat peribadi penting anda disulitkan dan dilindungi menggunakan teknologi standard industri perbankan yang sama dengan yang digunakan bank untuk melindungi pelanggan mereka. Tidak ada kerisauan bahawa penggodam & penipu mungkin akan mendapatkan fail peribadi anda melalui rangkaian, dan maklumat peribadi anda tidak akan lagi terdedah kepada institusi & agensi kerajaan yang mengumpulkan & mengumpulkan maklumat anda untuk membatasi kebebasan & pilihan anda.

  • Untuk menyamar lokasi sebenar anda

Dengan menggunakan iTop VPN, alamat sebenar dan alamat IP fizikal anda akan ditutup dan ISP anda tidak dapat mencari IP sebenar anda. Oleh itu, ISP tidak akan dapat memintas pakej data anda dan memantau aktiviti dalam talian anda, yang boleh dijual kepada syarikat besar untuk penyampaian iklan mereka yang tepat. Anda juga boleh mencegah kemungkinan penyerang dengan menutup alamat sebenar anda ketika melayari dalam talian.

  • Untuk mengakses kandungan dalam talian yang tidak terdapat di wilayah anda

Penyekat geo bukanlah perkara yang lama. Anda tidak dapat menonton HBO Sekarang jika anda bukan penduduk A.S. Seperti yang kami katakan, perpustakaan Netflix terdapat di berbagai negara (AS mempunyai lebih daripada 4000 filem dan Itali hanya mempunyai 2500 filem). Semua masalah ini dapat diselesaikan dengan menggunakan iTop VPN. iTop VPN menyediakan terowong khusus untuk penggunaan yang berbeza. Semua persekitaran yang digunakan diambil kira oleh pemaju. Penstriman video dalam talian, rangkaian sosial, dan permainan dalam talian ditawarkan sebaga pilihan pemecahan had geo.  

Apakah iTop VPN dapat memberi anda yang lain tidak dapat?

VPN Terbaik Untuk Windows

  • Pembersih Browser

Manfaatkan pengalaman pengembangan perisian yang mengoptimumkan PC canggih, iTop memanfaatkan kelebihan sempurna untuk mengoptimumkan prestasi dan keselamatan browser internet anda. Ciri browser iTop yang lebih jelas bukan sahaja menghapus sejarah browser anda, tetapi membersihkan fail sementara anda sehingga penggodam dan yang lain tidak dapat mengesan maklumat peribadi anda dengan menganalisis pakej data sementara di komputer anda. Tambahan juga, setiap data yang mungkin mendedahkan identiti anda akan disembunyikan & dilindungi dengan menggunakan iTop VPN secara percuma.

  • Penyekat Iklan

Internet sekarang sangat banyak wang. Ratusan & ribuan syarikat & perniagaan berteknologi, merindui maklumat peribadi anda dan tidak sabar untuk menggali daya penggunaan anda untuk kepentingan perniagaan mereka. Dengan mengklik Iklan, A.I. algoritma akan menerima maklum balas positif dan negatif dan profil peribadi & potret pengguna anda akan dihasilkan. Lebih banyak iklan akan muncul dengan maklumat yang mereka kumpulkan dari anda. iTop VPN AdBlocker akan menyekat iklan internet untuk anda sebagai cara untuk melindungi malumat peribadi anda, dan juga mengurangkan ancaman dari laman web phishing & kandungan NSFW, menjauhkan semua Iklan yang mengganggu dari skrin anda.

  • Benar Bebas Digunakan

iTop VPN adalah VPN PERCUMA sebenar untuk digunakan oleh Windows. Berbeza dengan VPN lain yang memerlukan anda melanggan rancangan perkhidmatan bulanan mereka dengan maklumat perbankan anda (pembelian akan dibuat dengan segera setelah apa yang disebut "Percubaan Percuma" mereka dihentikan dan pembayaran akan dipindahkan). iTop VPN merupakan VPN Windows Percuma yang sebenar kerana anda tidak perlu menggabungkan maklumat peribadi anda untuk menggunakan VPN ini secara percuma. Ia mempunyai pek data 700 megabyte setiap hari untuk pengguna percuma dan diset semula setiap hari. Sekiranya anda pengguna ringan yang ingin mengunjungi laman web secara peribadi atau bermain permainan dalam talian merentas wilayah, iTop VPN adalah VPN percuma sebenar terbaik untuk anda.

Terdapat beberapa ciri yang disediakan oleh iTop: 1000 pelayan lagi, 100 lokasi pelayan, Safe Enforcer, Kill switch, Smart Lokasi, 5 Sambungan maksimum…

Memang ada banyak pilihan untuk VPN untuk Windows di pasaran, tetapi jika anda mencari VPN Windows sebenar percuma yang tidak meminta maklumat kad kredit kepada anda. Atau mencari alternatif VPN yang berguna untuk mengirimkan beberapa fail penting atau mengunjungi beberapa laman web peribadi, iTop VPN mungkin merupakan pilihan terbaik untuk VPN percuma sebenar di Windows dan banyak dari mereka adalah VPN percuma untuk Windows. Saya sangat mengesyorkan anda untuk mencuba, untuk melihat adakah anda benar-benar memerlukan VPN untuk kerja & kehidupan anda, kemudian buat pilihan anda yang seterusnya.Related Articles for Reference