79% OFF

5 VPN Emiriah Arab Bersatu Percuma Terbaik [Pantas & Persendirian] 2021

Ingin mencari perkhidmatan VPN Emiriah Arab Bersatu percuma terbaik untuk menyahsekat perkhidmatan yang terhad? Blog ini menyenaraikan 5 VPN EAB percuma yang terbaik untuk menikmati kandungan tanpa nama.

Emiriah Arab Bersatu ialah negara yang mempunyai undang-undang penapisan yang ketat. Tanpa VPN Emiriah Arab Bersatu, agak susah untuk anda menyimpan maklumat anda secara peribadi, menggunakan perkhimatan VoIP seperti WhatsApp ataupun Skype. Selain itu, anda juga tidak boleh berkongsi fail tanpa rasa risau tentang keselamatan anda. Namun begitu, terdapat penyelesaiannya dan ia adalah rangkaian persendirian maya (VPN) yang membolehkan anda untuk melayari atas talian tanpa nama dengan menyulitkan data anda dan menyembunyikan data tersebut dari sesiapa yang cuba mengesan aktiviti anda – sementara itu akses kepada kandungan terhad geografi yang mungkin tidak tersedia di rantau anda juga dibenarkan.

VPN Emiriah Arab Bersatu

Adakah anda sendang mencari VPN Emiriah Arab Bersatu percuma untuk melindungi privasi anda, menyahsekat laman web yang terhad, atau mendapat akses perkhidmatan VoIP di Dubai? Dengan itu, blog ini akan menunjukkan anda 5 VPN Emiriah Arab Bersatu percuma yang terbaik!

VPN terbaik untuk Emiriah Arab Bersatu harus mempunyai keperluan yang membolehkan anda untuk memintas penapisan yang ketat di negara ini. Mereka juga memerlukan pelayan pantas dan rangkaian besar alamat IP yang tersedia. Berikut adalah keperluan yang VPN Emiriah Arab Bersatu perlukan:

 • Tidak menceroboh sambungan atau jalur lebar anda

 • Mempunya kelajuan untuk muat turn dan muat naik untuk penstriman HD, permainan, dan torrenting

 • Akses kepada perkhidmatan VoIP untuk menggunakan WhatsApp dan aplikasi yang lain bila-bila masa yang anda inginkan

 • Menyulitkan semua data trafik menggunakan terowong protokol yang selamat seperti VPN iTop untuk mengelakkan daripada maklumat anda dicuri

 • Perlindungan privasi dengan mengelakkan ISP anda atau pihak lain untuk melihat apa aktiviti dalam talian anda

 • Memintas penapisan di EAB dengan alamat IP khusus yang tidak dikongsi dengan ratusan pengguna yang sedang menggunakan pelayan VPN yang sama 

 • Polisi tanpa dasar yang akan melindungi anda dari troll hak cipta , kerajaan, ISP, dan banyak lagi

 • Mempunyai pelayan berdekatan EAB atau sekurang-kurangnya mempunyai pelayan di beberapa negara untuk dipilih

 • Menawarkan sokongan pelanggan sembang langsung 24/7 untuk menangani isu-isu penyambungan

1. VPN iTop – Pilihan Editor, VPN Terbaik untuk Emiriah Arab Bersatu

Sekiranya anda ingin melindungi privasi anda dan mendapatkan akses kepada permainan video tanpa had, media sosial, dan musik dari mana-mana negara di dunia, cuba VPN iTop. Penyulitan gred-perbankan iTop memastikan identiti anda kekal selamat semasa menggunakan rangkaian awam atau berkomunikasi dengan rakan atas talian. 

Memandangkan VPN percuma untuk Windows, Andorid, dan Ios, VPN iTop menyediakan lebih dari 1800 pelayan rangkaian global untuk dipilih. Terdapat banyak jenis protokol sambungan dan VPN iTop akan berkerjasama dengan mana-mana sistem penghantaran paket data transmisi yang terdapat pada peranti anda. Tambahan pula, apabila anda melayari laman web, terdapat alamat IP yang boleh mengesan tempat tinggal anda dan akan mengakibatkan penggodam di rumah! Namun begitu, VPN iTop akan melindungi identiti dalam talian anda dengan menyembunyikan alamat IP anda.

VPN iTop memandang serius tentang keselamatan! Malah, mereka adalah satu-satunya VPN Emiriah Arab Bersatu yang menawarkan alamat IP yang khusus untuk penggunan mereka di EAB untuk memastikan keselamatan yang tinggi semasa melayari kandungan pada rangkaian P2P atau penstriman video HD. Melalui perkhidmatan ini, segala kebimbangan dapat dihapuskan kerana VPN iTop juga menawarkan alat pemeriksa IP. Ini akan mampu menenagkan pelanggan mereka.

Ciri-ciri:

 • Antara muka yang intuitif

 • Anti jejak ISP

 • Melindungi privasi anda dan kekal tanpa nama atas talian

 • Mengekalkan keselamatan sambungan anda dengan protokol penyulitan

 • Akses kepada kandungan geografi terhad yang tidak boleh diakses

 • Meningkatkan kelajuan muat turun dan muat naik untuk prestasi yang lebih pantas pada pelbagai tugas seperti, permainan atau torrenting

 • Nyahsekat perkhidmatan VoIP atau akses kepada pelayar striming dengan IP khusus yang tidak dikongsi kepada ratusan pengguna lain yang menggunakan pelayan VPN yang sama

2. ExpressVPN – Jenama VPN Terkemuka untuk EAB

ExpressVPN ialah jenama VPN yang terbesar. ExpressVPN menawarkan perkhidmatan komprehensif yang merangkumi semua ciri-ciri terbaik yang anda boleh fikirkan dan terdapat juga ciri-ciri istimewa yang lain. Ia adalah pembekal VPN yang selamat untuk semua peranti yang menawarkan perlindungan yang hebat untuk menyahsekat semua kandungan dan memintas pintasan.

ExpressVPN – Jenama VPN Terkemuka Untuk EAB

Ia mempunyai rangkaian pelayan yang amat besar yang terletak di seluruh dunia. Ini adalah penting kerana ia bermaksud sambungan VPN anda akan ditubuhkan dengn cepat dan mudah, serta membenarkan anda untuk memintas tapisan atau pun penyekat geo secara lebih efektif.

Dengan ExpressVPN, anda boleh mendapatkan sambungan WiFi yang telah disulitkan tanpa merisaukan keselamatan anda di kompromi oleh sesiapapun. Ia juga tidak mempunyai dasar log. Maksudnya, ia tidak akan merekodkan geolokasi dan carian anda.

ExpressVPN menawarkan jalur lebar tanpa had dan juga kelajuan yang sangat pantas. Ia membenarkan anda memanfaatkan sambungan internet anda untuk apa-apa tugas yang anda perlu selesaikan tidak kira ianya penstriman video, memuat turun torrent, ataupun melayari web.

Ia adalah penyedia VPN yang selamat untuk semua peranti yang menawarkan perlindungan terbaik untuk menyahsekat semua kandungan dan memintas sekatan. Ia adalah aplikasi mesra pengguna dan boleh di jalankan dengan mudah pada mana-mana peranti. Tambahan kepada sambungan yang pantas, ExpressVPN juga sangat mudah untuk digunakan dengan hanya menekan butang. Dengan ciri-ciri dan perkhidmatan ini, ia merupakan penyedia VPN yang terbaik, dengan persediaan perkhidmatan dan kemudahan berkualiti tinggi.

Ciri-ciri:

 • Ringkas dan mudah untuk digunakan

 • Selamat: privasi yang hebat + perlindungan dari penghalang

 • Kelajuan sambungan yang boleh dipercayai serta pelbagai pilihan pelayan

 • Nyahsekat Netflix AS dan perkhidmatan striming lain yang ternama

 • Befungsi sebagai VPN Emiriah Arab Bersatu yang berkualiti terbaik

 • Perkhidmatan pasang dan main yang mudah difahami oleh pengguna baru

 • Disambungkan dengan Netflix AS, Video Amazon Prime, dan akses kepada acara sukan secara langsung di negara lain

3. NordVPN -  Akses Pantas Kepada Semua Perkhidmatan VoIP

NordVPN ialah salah satu VPN terbaik untuk Emiriah Arab Bersatu dan Dubai yang mempunyai banyak kebaikan termasuk kuasanya sebagai salah satu VPN Emiriah Arab Bersatu, pendekatan berfokuskan keselamatan, dan penyulitan yang sangat baik.  Kombinasi ini memastikan privasi dan pelayaran anda akan sentiasa dijaga. Ia juga wujud untuk kuasa penstriman. Anda boleh nyahsekat Netflix, iPlayer, dan banyak lagi laman web yang disekat oleh Etisalat dan Du dengan NordVPN.

NordVPN - Akses Pantas Kepada Semua Perkhidmatan VoIP

Kelajuan sambungan yang tinggi bermaksud anda tidak akan meluangkan banyak masa untuk menunggu. Ia boleh didapatkan pada Android, iOS, Mac, Linux dan platform-platform yang lain. Ia juga membenarkan perlindungan di mana-mana peranti.

Cir-ciri:

 • Kos yang efektif

 • Mudah untuk digunakan

 • Boleh dipercayai – dijalankan oleh penyedia VPN yang terbesar

 • Keselamatan – pilihan fleksibel untuk keselamatan dan privasi VPN Emiriah Arab Bersatu

4. CyberGhost – Pelayaran Terpantas

Apakah kelebihan yang ada pada VPN CyberGhost? Ia akan membantu anda menyahsekat semua perkhidmatan penstriman, menyulitkan sambungan atas talian anda dan meningkatkan privasi anda di Emiriah Arab Bersatu.

CyberGhost – Pelayaran Terpantas

Terdapat juga pelayan NoSpy yang membenarkan anda untuk menyembunyikan alamat IP anda dengan hanya sekali tekan! Ini bermaksud anda boleh menyumbunyikan lokasi anda secara efektif dari kerajaan, troll hak cipta, atau mata prying yang lain.

CyberGhost juga membenarkan anda untuk menyahsekat semua hiburan geo-terhad yang anda perlukan. Dengan itu, tidak perlu risau tentang akses kepada Netflix, BBC iPlayer, atau platform yang lain. Memandangkan ianya adalah VPN yang maju, ia juga membenarkan anda untuk melayari laman web tanpa nama tanpa sesiapa mengesan aktiviti dalam talian anda. 

Apakah ciri-ciri yang menjadikan VPN CyberGhost lebih baik dibandingkan dengan pesaingnya? Apabila anda disambungkan kepada sambungan internet yang baru. Ia akan melindungi anda secara automatik. Ia membenarkan anda untuk memilih bahasa pilihan anda. Terdapat juga ciri-ciri Kill Switch yang memastikan tiada data yang bocor dari sambungan anda.

Ciri-ciri:

 • Akses kepada semua kandungan geo-terhad dengan aman

 • Meningkatkan perkhidmatan penstriman termasuk rangkaian yang ditapis

 • Melindungi keseluruhan kehadiran anda dengan hanya satu sentuhan

 • Menyahsekat kandungan dari mana-mana negara semasa melayari tanpa nama

 • Anda boleh mendapatkan perlindungan data, identiti, dan privasi anda secara keseluruhan

5. Surfshark – Terbaik dalam Perlindungan Privasi

Surfshark adalah pembekal yang baru di pasaran VPN Emiriah Arab Bersatu. Tetapi, dengan harga yang bersaing dan banyak ciri-ciri, ia termasuk dalam senarai VPN terbaik untuk kawasan tersebut.

Surfshark – Terbaik dalam Perlindungan Privasi

Terdapat peningkatan penapisan pada perkhidmatan internet di EAB setelah bertahun-tahun, menyebabkan ramai yang kecewa dengan pilihan mereka untuk sambungan yang selamat dan boleh dipercayai.

Terdapat beberapa ciri-ciri utama yang kurang pada aplikasi mudah alih yang disediakan oleh pesaingnya, ExpressVPN, tetapi Surfshark masih menjadi pemenang. UI lebih responsif, terdapat kill switch dan perlindungan kebocoran DNS terbina dalam, dan anda juga boleh menyambung kepada macam-macam peranti; terdapat juga pilihan untuk menjalankannya pada penghala anda.  

Ciri-ciri:

 • Anda boleh melayari tanpa berasa risau tentang jejak dan dasar ISP

 • Strim kepada mana-mana laman dari mana-mana tempat di dunia, walaupun ianya adalah terhad

Dalam bahagian ini, anda akan belajar tentang cara menggunakan VPN Emiriah Arab Bersatu Percuma. Kita akan menggunakan VPN iTop sebagai contoh.

1. Memuat turun VPN untuk PC yang terbaik, Andorid, atau iOS

2. Pasang dan lancarkan VPN iTop. Ia akan memilih protokol pelayan secara automatik. Jika terdapat keperluan khas untuk VPN tersebut anda boleh pergi ke tetapan ntuk mengubahnya

3. Tekan “Sambung” untuk menyambung kepada pelayan dan mula melayari menggunakan perkhidmatan VPN Emiriah Arab Bersatu percuma.

3 Langkah untuk Menggunakan VPN iTop EAB Percuma

Kata-Kata Terakhir

Seperti yang anda boleh lihat, VPN iTop ialah VPN Emiriah Arab Bersatu percuma yang terbaik untuk penduduk yang ingin memintas penapisan dan menikmati internet tanpa sekatan. Ia mempunyai ciri-ciri keselamatan bergred tinggi yang akan melindungi data anda dan juga menyediakan perkhidmatan berganda sekiranya terdapat orang yang mencuba untuk memintas atau mencurinya.

Anda boleh melayari tanpa nama dengan tenang dan ini adalah sebab VPN iTop menjadi VPN percuma kegemaran kami yang tersedia hari ini. Kami sangat mengesyorkan VPN ini untuk sesiapa yang menginginkan keselamatan pada peranti mereka dengan pelbagai manfaat tanpa kos! 


Related Articles for Reference